Wij willen u als inpakbedrijf oproepen om thuiswerkers op te nemen via meldpuntthuiswerk, en de bemiddeling is geheel gratis voor u, zodat wij aankomende thuiswerkers zonder winstoogmerk kunnen helpen, en ze uit handen houden van discutabele bedrijven die beschreven staan op o.a. pagina meldpunt en tientallen pagina's meer.

Plaats meldpuntthuiswerk in uw favorieten en kom regelmatig kijken naar updates, tips, feedbacks, etc.

Let op!

Betaal nooit geen geld vooruit en laat nooit geen bankrekeningnummer achter (ook al betreft het gratis vacatures inzien).


Hoofdpagina
Goedemiddag, (history)

Zoals het er nu uitziet heb ik een leuk klein test-klusje: +-3000 adresstickers plakken op een infobulletin. Moet gebeuren op
woensdagmiddag 27 juni. Wordt 12 uur aangeleverd bij de mensen thuis, wordt +- 1700 uur weer opgehaald.

verwachte handelingssnelheid: 750 tot 1000 per uur
inzet: 1 persoon 3 tot 4 uur (MOET echt dichtbij wonen t.o.v. Den Haag, anders redden we de logistiek niet)
prijs per etiket: 0,0075 - totaal 22,50 voor 1 opdracht en 1 middag.
Renate Bakker wonend in Den Haag is dit keer de gelukkige en had geheel gratis via aanmeldformulier op deze thuiswerk vacature gereageerd om 3000 adresstickers te mogen plakken en verdiende er toch z'n 22.50 euro mee voor een paar uur thuiswerk, en dat zijn echte euro's, geen luchtkastelen.


Witte lijst thuiswerk, voor u samengesteld na 9 jaar thuiswerk ervaring, om er zo zeker van te zijn dat u niet wordt opgelicht door deze bedrijven en waar u rustig contact mee kan opnemen. Ook het gewilde inpakwerk is op de witte lijst vertegenwoordigd in alle regio's van Nederland en Belgie!
Op dit moment is er 0 vacature(s). Wij adviseren u ook te kijken op de witte lijst thuiswerk. Er zijn nepkeurmerken in omloop en adviseren u het keurmerk wat u vindt op een website (zie boven) te verifieren op de witte lijst. Als er geen referentie is betreft het een nepkeurmerk en raden u af geen contact te leggen omdat er namelijk geen toezicht wordt gehouden over het daadwerkelijk serieus bemiddelen in thuiswerk of correcte klachtenafhandeling en zo veel financiele en immateriele schade te voorkomen.

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar. Blijf regelmatig terugkomen als er actuele vacatures worden geplaatst. Op de witte lijst vindt u ook actuele thuiswerk vacatures in uw regio.
Update 03.10.2012.
Er zijn bedrijven die u strikken met het inzien van gratis vacatures en vervolgens om uw bankrekening vragen om verder te kunnen. Wij adviseren u dit niet te doen. Ook te mooie vacatures waarbij veel geld verdiend kan worden, is te mooi om waar te zijn. Minimumloon per uur is mogelijk, maar hangt helemaal af van de omstandigheden zoals snelheid en met hoeveel personen u het gaat doen. Ook wachttijden zijn heel normaal bij gewild thuiswerk. Wees tevens alert met nepkeurmerken en verifieer dit altijd bij de witte lijst thuiswerk.