Google
 
Dit betreffen bedrijven of anderszins die per definitie thuiswerk hebben uitbesteed aan kwetsbare thuiswerkers. Thuiswerkcentrale.nl (rapportcijfer 8) hanteert administratiekosten van 5 euro om inzage te mogen hebben in de database. produktiewerk.nl (rapportcijfer 8) gespecialiseerd in inpakwerk. Rechtstreeks contact met telefonisten die goed advies en realistische bedragen voorschotelen en u rechtstreeks koppelen aan een opdrachtgever in uw regio. Ook goed scorend overigens op het gebied van belastingtechnische zaken. Live bereikbaar van maandag tot donderdag van 9-21.00 uur en vrijdag van 9-17.00 uur. www.thuiswerknederland.nl (rapportcijfer 8) betreft een professionele organisatie op het gebied van onder andere cosmetische producten en ander thuiswerk. Rapportcijfer staat voor de intensiteit waarop thuiswerk wordt aangeboden en de kwaliteit waarop het geschiedt. www.thuiswerkvacaturesite (rapportcijfer 8) is qua entourage hetzelfde als www.thuiswerkcentrale.nl. Het is in dit geval een gratis en overzichtelijke vacaturesite. www.parfums4you.nl (rapportcijfer 7) FM Group is nu sinds korte periode actief in Nederland met de distributie van Parfums en aanverwanten in dezelfde geurlijnen. Reeds in 25 landen actief en een regelrecht succes voor iedere distributeur. Mede het lage investeringsbedrag van 30 euro (incl. demonstratiemap/starterskit met ruim 100 proefmonsters) een aanrader.
Geen contracten die aan elkaar hangen van de kleine lettertjes, duidelijkheid en wilt U ermee stoppen (eenvoudig niets bestellen en U wordt uitgeschreven).
www.thuiswerkbureau.nl (rapportcijfer 8) is een bedrijf wat door middel van affiliate marketing mensen probeert te interesseren voor diverse thuiswerk vacatures. De vacatures worden door middel van een gratis nieuwsbrief onder de aandacht gebracht.
Het bedrijf promoot de vacatures via een gratis nieuwsbrief. www.thuiswerkvacatures.nl (rapportcijfer 8) is een site met een professionele uitstraling, gratis en overzichtelijk. Het besteedt ook veel aandacht aan maffia praktijken in de thuiswerk branche. www.thuiswerkinfo.nl (rapportcijfer 8) informatie op deze website is bedoeld voor thuiswerkers, mensen die thuiswerk, of een bijbaan zoeken en startende ondernemers/freelancers. www.rm-parfum.nl (rapportcijfer 7) deze organisatie heeft een service/verkoop site die de klanten direct koppelt aan de lokale verkooppunten(vermelding als verkooppunt op de site). Daarbij levert deze organisatie alle middelen om optimaal als verkooppunt te kunnen functioneren. Als u de parfums en de cosmetische producten (totaal 210 producten) wilt gaan verkopen dient u eenmalig een geurenmap (100 geurmonsters in een nette map) aan te schaffen voor een bedrag van 30 €. Om het lidmaatschap te behouden, hoeft u maar 4 flessen in te kopen per jaar anders wordt u automatisch uitgeschreven. Deze service is geheel kosteloos en vrijblijvend. Juwi (rapportcijfer 7) Status verificatie. www.fmparfumsclub.nl (rapportcijfer 7) voor de echte liefhebbers van geuren mag ik jullie laten meegenieten van de Frederico Mahora Parfum Line. (FM Nederland). Wil je op een leuke, vrijblijvende manier je eigen ’thuisparfumerie’ beginnen? Kijk even op de website voor meer informatie. Lorana Packing-Service (rapportcijfer 8) status verificatie. www.forestsoap.nl (rapportcijfer 7) Forestsoap is een jonge organisatie waarbij mensen van huis uit geld kunnen verdienen door het geven van @Forestsoap party’s of het werven van nieuwe consulentes. Forestsoap verkoopt zeep, shampoo en geurproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. www.thuiswerksite.nl (rapportcijfer 7) is dé onafhankelijke thuiswerksite met informatie, actuele thuiswerkbanen, een overzicht van klachten en verwijzingen naar betrouwbare thuiswerksites. www.zakgeldnodig.nl (rapportcijfer 7) Wanneer u geld wilt verdienen op internet en eens op een andere manier wilt thuiswerken, kunt u een kijkje nemen. Hier kunt u zonder enige kosten of verplichtingen bijverdienen op internet. www.parfumshop-online.eu (rapportcijfer 7) FM Parfumshop Online is een toonaangevende distributeur van de exclusieve parfums van FM Group. Naast parfums worden sinds 2009 ook de biologische huishoudelijke producten van FM Group verkocht. Met een investering van slechts € 51,00, waarvoor een exclusieve starterkit wordt geleverd met ruim 160 geurmonsters, kan iedereen distributeur worden. Er zijn geen maandelijkse afnameverplichtingen.Bent u of kent u een bedrijf wat daadwerkelijk thuiswerk uitbesteedt, meld het ons zodat wij mensen die vaak zijn opgelicht een keurmerk thuiswerk kunnen aanbieden waarbij aankomende thuiswerkers niet voor honderden euro's gedupeerd raken
Bedrijven die op de witte lijst thuiswerk staan en een Keurmerk OK dragen mogen onder geen geding gatarifeerde wachttijden hanteren en/of maandelijkse abonnementskosten. Ook moet de onderneming genoeg liquiditeiten bezitten om de thuiswerker naar productiviteit en op afgesproken tijd uit te betalen conform de overeenkomst die is aangegaan. Doelstelling is tevens ook gepolariseerd bezig zijn om mensen aan thuiswerk te helpen. Ook is het niet toegestaan gegevens van thuiswerkers te verstrekken voor commerciele doeleinden. Mocht Meldpunt Thuiswerk toch constateren dat 1 van de bedrijven op de witte lijst thuiswerk hiervan afwijkt, kan het worden geroyeerd van de witte lijst. Meldpunt Thuiswerk zal hiervan dan geprofileerd melding maken om anderen te waarschuwen. Onrechtmatig gebruik van het logo zal zonder melding vooraf worden gestraft en op de zwarte lijst(en) en fora worden geplaatst.